نتیجه گیری: تایید کارایی درن در عبور سروما و عدم عبور سلول های سرطانی بیانگر قابلیت استفاده آن در بدن بیمار است میکرو فیلتر قرار داده شده در درن توسط تازهترین روشهای تکنولوژی ساخته شده و در فاز بعدی این مطالعه از درن ساخته شده به صورت اینترنال در محل جراحی استفاده خواهد شد.
نتیجه گیری: شاخص توده بدنی در هر دو گروه با افزایش سطح سرمی 17 بتا استرادیول ارتباط معنادار داشت اما ارتباط معناداری با غلظت سرمی لپتین نداشت. زنان یائسه با BMI ≤25 و غلظت سرمی بالای 17 بتا استرادیول احتمالا مستعد ابتلا به سرطان پستان هستند.
نتیجه گیری: مصرف نانو ذرات سلنیوم به همراه تمرین تناوبی می تواند تاثیر سینرژیک در مقابله با رشد تومور داشته باشد که این تاثیرات احتمالاً تا حدودی ناشی از تغییرات در بیان ژن های Bcl-2 و LC3 در بافت تومور باشد.
نتیجه گیری:تقویت و توسعه حمایت اجتماعی در زنان مبتلا به سرطان پستان می تواند راه کار مناسبی برای ایجاد امیدواری به زندگی و در نتیجه تحمل و سازش بهتر با مشکلات ناشی از بیماری و درمان های آن باشد.
نتیجه گیری: ارزیابی روش پیشنهادی، قابلیت کشف و تعیین خودکار نواحی ناهنجاری ماموگرام که کاندید توده پستانی هستند را نشان می دهد. از روش پیشنهادی می توان به عنوان گام اول همه سیستم های CAD سرطان پستان استفاده نمود و یا به رادیولوژیست در تشخیص بهتر کمک کند.