نتیجه گیری: طب فشاری گوش در بیماران مبتلا به سرطان پستان که دوره های رادیوتراپی را سپری نموده اند و قبلا تحت استرس قرار گرفتند، قبل از جراحی ماستکتومی دارای اثرات مثبت و مفید در کاهش سطح استرس )آشکار و پنهان( و هورمون کورتیزول شده است.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج مطالعه حاضر به نظر میرسد، تمرینات تناوبی میتواند به عنوان یک راهبرد غیر دارویی باعث تعدیل بیان ژنهای سرکوبگر تومور، تهاجم توموری، متاستاز و التهاب سیستمیک شود و حتی روند پیشروی بیماری و متاستاز را معکوس کند.
نتیجه گیری: با توجه به اهمیت تشخیص زودهنگام بیماری سرطان پستان، یافتههای این مطالعه میتواند به برنامهریزان و ارائهکنندگان خدمات سلامت در برنامههای تشخیص به موقع این بیماری کمک شایانی نماید.
نتیجه گیری: براساس یافته های پژوهش مبنی بر سطوح متفاوت مشکلات جسمانی، اضطراب و افسردگی همسران در مراحل قبل و بعد از درمان بیمار، لازم است سیستم های بهداشتی درمانی، خدمات آموزشی و مداخلات رفتاری گسترده تری را در مراحل مختلف تشخیص و درمان بیماری، برای بیمار و خانواده بیمار ارایه نمایند.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد انطباق یافته زوجی و زوج درمانی یکپارچه نگر به عنوان یک درمان انتخابی برای حل مشکلات فردی و ارتباطی زوجین مبتلا به سرطان پستان به کار برده شود.
نتیجه گیری: اضطراب، افسردگی و ناامیدی در بیماران مبتلا به سرطان موجب کاهش سطح کیفیت زندگی آنان شده است. بیمارانی که خصوصیت برونگرایی دارند، اضطراب و افسردگی کمتری دارند که منجر به بهتر شدن کیفیت زندگی آنها میشود، در حالی که بیماران این خصوصیت را ندارند ممکن است علایم اضطراب و افسردگی بالا و کیفیت پایین زندگی را نشان دهند.