نتیجه گیری: مطابق نتایج این مطالعه، متغیر گیرنده استروژن مثبت بعنوان عامل موثر بر شفای بیماری شناخته شد. مدل شفایافته بتا وایبل پواسون برازش بهتری به دادهها داشت. به دلیل این که این مدل علاوه بر عوامل مؤثر بقا، عوامل مؤثر بر شفایافتگی را نیز تحلیل میکند، استفاده از این مدل در بررسی پیامدهایی با رخداد کم پیشنهاد میشود.
نتیجهگیری:آموزش همگانی در مورد اهمیت معاینات دورهای و تشخیص زودهنگام سرطان پستان همچنین شناخت علایم این بیماری میتواند به فرد در تشخیص به موقع بیماری کمک نماید. لذا بیمار می تواند قبل از بزرگتر شدن تومور و پیشرفت بیماری به پزشک مراجعه نماید که اینکار به درمان به موقع بیماری کمک شایانی خواهد کرد.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج مطالعه اکثریت زنان مورد مطالعه رفتار خودآزمایی پستان را انجام نمی دادند. لذا انجام مداخلات آموزشی به منظور ارتقای رفتار خودآزمایی پستان ضروری به نظر می رسد.
نتیجه گیری: بر اساس نتایج به دست آمده، به نظر می رسد که تمرینات تناوبی شدید می تواند از طریق کاهش شاخص آپوپتوزی کاسپاز-3 و افزایش نسبت Bcl-2/Bax، تحلیل بافت کبد ناشی از سرطان پستان را کاهش دهد.
نتیجه گیری: به نظر می رسد 5 هفته تمرین استقامتی همراه با مکمل یاری کورکومین احتمالا با تاثیر مهاری فزآینده بر مکانیرم رگزایی از جمله محور VEGF-A/VEGF-r می تواند باعث کاهش روند رشد سرطان در موش های مبتلا به سرطان نسبت به گروه های مداخل های دیگر و گروه کنترل شود.