نتیجه گیری: مطالعه حاضر یکی از تحقیقات پیشرو در بررسی کاربردی بودن نظریه انگیزش محافظت در حیطه مشارکت زنان ایرانی در رفتارهای پیشگیرانه از سرطان پستان می باشد. ابزار سنجش مشارکت در رفتارهای پیشگیرانه از سرطان پستان دارای مشخصه های روانسنجی قابل قبولی در جمعیت زنان ایرانی می باشد و می توان از آن به عنوان یک ابزار معتبر بهره برد.
نتیجه گیری: بر اساس نتایج پژوهش حاضر، یک دوره تمرین تناوبی (قبل و بعد از پیدایش تومور) باکاهش رشد حجم تومور و کاهش بیان ژن Vimentin، این نوع تمرین، میتواند علاوه بر نقش پیشگیرانه نقش کمک درمانی در سرطان پستان داشته باشد.
نتیجه گیری: این نتایج پیشنهاد می کند که عوامل مرتبط با سبک زندگی از جمله فقر حرکتی باید بهصورت عوامل شیوع سرطان پستان در زنان پیش از یائسگی شهر اراک مورد توجه قرار گیرد.
نتیجهگیری: نتایج این مطالعه نشان دادند که روش انتخاب ویژگی پیشنهادی، با در نظر گرفتن همزمان دو معیار دقت و تعداد ژن انتخابی، عملکرد مناسبی نسبت به سایر روشها دارد. توانایی تفکیک ژنهای موثر در هر کلاس سرطان، بهعلاوه تشخیص بیان بیشتر از حد یا کمتر از حد ژنهای انتخابی، از خصوصیات ویژه روش پیشنهادی است که میتواند مورد استفاده متخصصین و پژوهشگران حوزه درمان و مراقبت قرار گیرد.
نتیجه گیری: نمرات دانش دانشجویان علوم پزشکی و غیرعلوم پزشکی متوسط گزارش گردید و نمرات مربوط به حیطه نگرش در حد خوب بودند اما نتایج نشان داد که سطح دانش و نگرش دانشجویان علوم پزشکی نسبت به دانشجویان غیرعلوم پزشکی بالاتر است. اما عملکرد هر دو گروه ضعیف بود. به نظر می رسد در سیستم آموزشی بایستی به جهت ارتقای دانش، نگرش و عملکرد در زمینه خودآزمایی پستان، آموزش به شیوهای صحیح و با متد آموزشی جدید و کارآمد ارایه گردد.
نتیجه گیری: شیوع افسردگی متوسط و شدید در مطالعه حاضر (63%) نسبت به مطالعات مشابه بالا می باشد، از طرفی در زنانی که افسردگی آنان کمتر از متوسط بود، حمایت اجتماعی بالا بود که بین آنان ارتباط آماری مشاهده شد.